Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Frösön

Veckans utflykt gick till Utsiktstornet på Frösön. Det var länge sedan många av oss hade varit där så det var med återseendets glädje vi anlände. Det var klart väder så man såg långt och därför blev vi stående och bara njöt av utsikten medan vi väntade på att caféet skulle öppna.

De väldiga snökanonerna som stod på rad i väntan på vintern gav oss en aning om vad som kommer att bli aktuellt om inte alltför lång tid. Det hade också avverkats en hel del skog för att öppna utrymmet för fler typer av aktiviteter. Den 480 meter långa backen har på senare år utökats med actionbana för cyklister i det närbelägna skogsområdet. Där finns en så kallad downhillbana för de som gillar att cykla fort utför på skogsstigar.

Vi tog det dock lugnt och fikade på caféet där det var svårt att välja vad man ville ha bland allt gott fikabröd som fanns. Vädret var precis lagom varmt och nästan vindstilla. Ett perfekt utflyktsväder alltså.

Nästa vecka åker vi till Andersön och det blir sista utflykten för i sommar.

Välkommen då.

Sylvia Berg

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel