Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Frösön

Annons

Vårens sista medlemsmöte hölls den 8 maj på restaurang Murklan på Frösö Park.

Ett 70-tal glada medlemmar anlände med buss och bil. Det trevligt dekorerade borden välkomnade oss.

Tapani Bergbacka i styrelsen hälsade alla varmt välkomna samt framförde hälsningar från Inger Falgén och Harry Dahlgren (våra dörrvärdar) som inte kunde närvara. Även en hälsning från KG Brygg i Spanien som ser fram emot sommarens upplevelseutflykter.

På menyn stod en härligt matig sallad, olika goda såser med bröd, smör och måltidsdryck.

Dagens underhållare var Joel Emanuelsson, numera bosatt i Grums Värmland, men bördig från Gillhov. På 60-talet sjöng han i Seiberts orkester som många av våra medlemmar dansat till.

Medan Joel spelade och sjöng såldes lotter med fina vinster, bland annat en stor härlig fruktkorg som högstavinst. Efter kaffe och kakor drogs de lyckliga vinnarna. En härlig eftermiddag med mycket nostalgi med alla kända låtar från 60-talet och framåt.

Tapani avslutade med att önska alla en skön sommar samt påminde om höstupptakten med surströmming på Rödö bygdegård den 11 september.

Elsy Walter