Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Föllinge-Laxsjö-Hotagen

Den 13 augusti var vi ett 50-tal pensionärer som samlades i Nöjden för att äta surströmming. Vi började med att inta kaffe och stut. Sedan blev det avfärd till samevistet vid Stensjön, där vi fick en intressant guidning i vacker fjällnatur av Berith Olsson. Därefter åkte vi åter till Nöjden för intag av surströmming med tillbehör. Dagen avslutades med dragning på lotteri samt kaffe och kakor.

Höstfesten i Laxsjö, den 29 augusti, blev som vanligt en lyckad tillställning. Tillsammans med vänner från Krokom, Hammerdal, Strömsund och Norge var vi ett 100-tal personer som fick avnjuta en god middag som damerna i Laxsjö hade fixat. Sedan blev det dans till Christers orkester och i pausen serverades det kaffe, stut och kakor. Vi hade även ett lotteri med många och fina vinster skänkta av företag och medlemmar. Styrelsen vill framföra ett tack till er i Laxsjö som ordnade denna fest.

Sten-Åke Jonsson