Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Föllinge-Laxsjö-Hotagen

Den 25 mars hade PRO Föllinge-Laxsjö-Hotagen årsmöte i Föllinge. Mötet inleddes med att ordförande Tage Jonsson hälsade välkommen till ett 50-tal medlemmar. Lars Persa stod för underhållningen och Gertrud Nygren informerade om friskvårdens betydelse.

Det serverades en god fiskrätt samt kaffe och kaka. Vi hade också ett lotteri med vinster skänkta av medlemmarna. Efter mötesförhandlingarna ser styrelsen ut på följande sätt: ordförande Tage Jonsson, kassör Jan-Eric Helmerson, sekreterare Sten-Åke Jonsson, övriga ledamöter är Britt-Marie Olsson, Solbritt Eriksson, Odd Falmår och Leif Eide.

Den 31 mars hade föreningen sopplunch på Ragnars café. Konsumentrådgivare Ingrid Krylén kom och informerade om våra rättigheter i samband med inköp och försäkringar, vilket var mycket givande. 20-talet medlemmar kom och lyssnade och avnjöt en god soppa samt kaffe och kaka.

Den årliga vårfesten i Rötviken hölls den 17 april. Dagen inleddes med ett styrelsemöte och därefter dukades det upp för en tacobuffé. Underhållningen svarade Tjärnmyrbergaren för vilket var mycket uppskattat. Vi hade även ett lotteri med fina vinster. Det kom även gäster från Norge och tillsammans var vi cirka 70 personer.

28 april var det åter dags för månadsträffen. Vi samlades på Edevallen och gick en tipsrunda samt åt kolbullar. Dagen avslutades med kaffe och kaka.

Friluftsdag i Kälabuan hade vi den 26 maj. Vi var 15 stycken som anslöt till en grå men inte regnig dag. Det tillverkades limar och Gösta Eriksson var instruktör. Rolf Persson från fritidsfrämjandet i Krokom informerade och hade en tipsrunda där alla deltagare var vinnare. Det grillades hamburgare och kokades kaffe över öppen eld. En trevlig dag och regnet kom precis när vi var klara.

Sten-Åke Jonsson