Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Föllinge-Laxsjö-Hotagen

Två datakurser, en för nybörjare och en för något mera datakunniga, hade föreningen under två helger i januari. Kurserna hölls i Ottsjön under ledning av Daniel Isvén. Antalet deltagare var 18.

Årets första sopplunch hölls tisdagen den 27 januari på Ragnars Café. Vi var 20 stycken som spelade bingo och åt en god hemlagad ärtsoppa samt kaffe och kaka.

Den 13 februari hade föreningen årsmöte i Föllinge. Mötet inleddes med att ordförande Tage Jonsson hälsade 45-talet medlemmar välkommen och informerade om föreningens verksamhet under det gångna året. Han tackade alla för de insatser som gjorts. Därefter utlyste han en tyst minut för att hedra de medlemmar som avlidit under året.

Efter mötesförhandlingarna ser styrelsen ut på följande sätt: ordförande Tage Jonsson, kassör Jan-Eric Helmerson, sekreterare Sten-Åke Jonsson, övriga ledamöter är Britt-Marie Olsson, Solbritt Eriksson, Odd Falmår och Leif Eide.

Till underhållning hade Lars-Persa anlitats. Han spelade och sjöng egna visor. Det serverades en god fiskrätt samt kaffe och kaka.  Mötet avslutades med dragning på lotteriet.

Tisdagen den 24 februari var det åter dags för sopplunch. Då fick vi besök av Gertrud Nygren, från distriktet, som körde en uppskattad friskvårdsövning. Därefter åt vi en hemlagad jämtländsk gulaschsoppa samt kaffe och semlor. Nästa sopplunch blir den 31 mars. Då kommer konsumentrådgivare Ingrid Krylén och ger oss information om konsumentfrågor.

Sten-Åke Jonsson