Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Föllinge-Laxsjö-Hotagen

Den 30 september hade föreningen sopplunch på Edevallen. En god svampsoppa serverades och vi spelade boule och bingo.

Styrelsen hade en kurs om "styrelse i arbete" den 4 oktober. Kursen hölls i ABF:s regi och kursledare var Jan-Erik Tedemar.

Oktober månads sopplunch hölls den 28 oktober på Ragnars café. Ambjörn Sandler var inbjuden som föreläsare och han presenterade sina böcker. Måltiden bestod av morotssoppa och mackor.

Den 20 november var det budgetmöte på Knutpunkten i Föllinge. Gertrud Nygren från distriktet var inbjuden för att tala om friskvård och för underhållningen svarade Kiki Korths-Aspegren och Markus Ernehed från Estrad norr. Mötet avslutades med en god köttgryta och kaffe med kaka.

Årets sista sopplunch hölls på Ragnars café den 25 november. Dagens tema var tandhälsa för äldre, som Solbritt Eriksson informerade om. Ängasoppa och hembakade frallor serverades.

Julbord hade föreningen den 7 december i Storåbränna för cirka 60 personer. Ingrid och Kenth underhöll oss före maten och spelade upp till dans efteråt. Vi hade även ett lotteri med ett stort antal vinster.

Styrelsen önskar sina medlemmar en god jul och ett gott nytt år!

Sten-Åke Jonsson