Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Föllinge-Laxsjö-Hotagen

Torsdagen den 14 augusti samlades ett 60-tal medlemmar i Nöjden för att äta surströmming. Dagen började med kaffe och stut. Därefter blev det förevisning av Stensjöns kraftstation, med guidning av Nils Jonsson. Det blev ett uppskattat arrangemang. Sedan blev det återfärd till Nöjden för intag av surströmming med tillbehör. Måltiden avslutades med kaffe och en god bakelse. 

Den årliga höstfesten i Laxsjö gick av stapeln den 29 augusti och vi var 130 personer som hörsammat inbjudan. Det var femtonde gången som Laxsjös damer fixade denna populära fest, vilket uppmärksammades med presentkort till personalen. Vi serverades en god laxmiddag med tillbehör samt en pannacotta till efterrätt.

Sedan blev det dans till Olle-Kjells. I pausen blev det kaffe med stut. Vi hade även ett lotteri med många fina vinster som var skänkta av företag och medlemmar. Ett stort tack till er som ordnade denna fest!

Sten-Åke Jonsson