Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Föllinge-Laxsjö-Hotagen

Tisdagen den 29 april hade föreningen sopplunch i Föllinge. Ragnar Föllinge Persson var närvarande och visade priserna som han skänkt till Föllingealliansen. Han berättade om sin skidkarriär och underhöll oss med sitt durspel. Därefter serverades en god fisksoppa med tillbehör. 35 personer hade hörsammat inbjudan.

Friluftsdag den 27 maj var förlagd till Kälabuan, där vi fick lära oss att binda limar av Gösta Eriksson. Det blev en vacker dag med solsken. Vi stekte hamburgare och drack kaffe som kokades över öppen eld.

Den 11 juni anslöt 16 personer till medlemsmöte och städdag i Nöjden. Dagen började ute med möte och fika med kaffe och stut. Sedan blev det städning och vedhuggning. Underhållning blev det av Göran Olausson och Anton Svensson, som spelade dragspel med den äran. Efteråt blev det lunch med Catarina Stymnes goda fruktsoppa med hembakat bröd. Det blev som vanligt i Nöjden en solig och trevlig dag.

Sten-Åke Jonsson