Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Bodsjö

En sammanfattning av höstens månadsmöten och aktiviteter.

Efter sommaruppehållet var det i augusti dags för surströmmingsfesten som gick av stapeln i Föreningshuset i Flatnor. Vi var ett 40-tal som avnjöt denna delikatess. Det goda tunnbrödet hade Ing-Marie Jonsson bakat. Lars-Håkans stod för underhållningen, vilket uppskattades.

Septembermötet hölls som tidigare år i Jönses, Ocksjön, där Inez Gustafsson och Gunilla Grönvik bjöd på en god grönsakssoppa. Information om Bräcke kommuns planer på ombyggnad av elevhemmet till seniorboende. Gunhild Zetterström Berg informerade om Fonus verksamhet och även om föreningens ekonomi. Leif Pettersson gav förslag på kommande resmål. Information om ABF:s kurser.

Oktobermötet hölls i Bostugan, Hunge, där mötet bestämde att medlemsavgiften ska vara oförändrad. Förslag på aktiviteter inför sommaren framfördes, bland annat Himlaspelet.

Hösten avslutades som vanligt i november med julgröt och skinkstut. Inbjudna till mötet var Bertil Jonsson och Kristina Wåger, ABF. Bertil Jonsson avtackades då han nu går i pension efter 37 år inom ABF. Kristina Wåger, som efterträder Bertil, informerade om ABF:s kurser. Förslag till budget, 2020, och förslag på mötesdagar 2020 gicks igenom.

Vi tackade alla medlemmar som ställer upp vid mötena, servering, lotterier med mera.

Med tillönskan om en god jul och ett gott nytt år.

Berith Norberg

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel