Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: PRO Bodsjö

Den 28 augusti samlades det ett 40-tal pensionärer i Kälen, eftermiddagen började med en tipsrunda där frågorna var av olika svårhetsgrad.

Efter denna motionsrunda samlades alla i logen och möttes av glada spelmän som kallar sig för Moffas som spelade och underhöll och många allsångstexter sjöngs,

Under tiden var det dags för att inmundiga årets surströmming och nypotatis, hembakat tunnbröd.

När alla var mätta och belåtna började Marianne och Berit att sälja lotter, många fina vinster gick till glada lottköpare.

Sedan serverades det kaffe med hembakad äppelkaka. Tipsrundan vanns av Lars Nilsson med 9 rätt av 10. En mycket trevlig eftermiddag i Kälens loge.

Nästa möte blir den 25 september i Granparken, Finnäs.

En helt underbar sommarkväll den 9 juli samlades ett 80-tal personer med egna stolar på den årliga kolbullekvällen i Åkerviken för att lyssna på HasseThor med Ruben som stod för underhållningen. De spelade många kända bitar som väckte uppskattning hos publiken.

Duktiga kolbullestekare såg till att alla besökare fick härliga och nystekta kolbullar. Lotter såldes med rykande åtgång.

Elsy Sandbom