Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: Pensionärernas Thedansklubb

Pensionärernas Thedansklubb har haft avslutningsfest efter höstens 10 danseftermiddagar.

Den 29 november hälsade vår ordförande Gunnar Andersson 84 medlemmar välkomna till Tiljanlokalen. Ingegerd Mahlberg hade dekorerat borden och Irene Molander inhandlat lotterivinster, lottringar med mera.

Lotter till chokladaskar och fruktkorgar såldes snabbt av Vivianne Tjärnström och Hasse Eriksson. Ingegerd serverade tillsammans med Gunhild Östby välkomstdryck med tilltugg.

Sigge Henriksson hade ordnat med en god middag levererad av Margitas Catering i Boggsjö. Under middagen tackade Gunnar vår golvpreparerare John Persson med en liten gåva, samt förrättade lotteridragningen.

Sigge och Vivianne gjorde tillsammans med Berit Cedervall ett jättejobb i köket. De och styrelsemedlemmarna, samt Marianne och Roger Dahlqvist, Dagny Strindberg, Ebba Arvidsson och Inger Lundstedt skötte utspisningen av mat, dryck och kaffe.

Gunnar höll i trådarna för festen och fick hjälp av magikern Tim Wollgers och många spontana medlemmar med att roa oss med både roliga historier, dragspelsmusik av Sixten Flodin och Ulf Nilsson, samt härligt sprittande durspelslåtar av Inger Wallin.

Efter middagen var alla danssugna. Anders Berggren levererade som vanligt sköna melodier och dansrytmer hela aftonen.

En mycket trevlig höstavslutning för oss medlemmar i Thedansklubben.

Sverre Östby

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel