Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: Pensionärernas tedansklubb

Annons

Den ljumma sommarkvällen den andra augusti samlades 58 danssugna pensionärer på travparkeringen. Reseledarna Margareta och Rune tog emot oss och vi äntrade bussen med destination Bräcke.

Anledningen till resan var att Pensionärernas tedansklubb ville bjuda sina trogna medlemmar på dansresa eftersom det varit en mycket bra tillslutning på danserna under vårsäsongen.

Chuffören Ritz styrde nu säkert mot vårt hägrande mål. Under resan underhölls vi av våra reseledare med roliga historier och frågesport.

Väl framme, möttes vi av glada arrangörer som tog väl emot oss, totalt ett 160-tal danssugna jämtar och medelpadingar.

Kvällen förflöt med ett intensivt dansande till Agneta & Peter, som verkligen var i högform och hade ett fint låtval. I pausen serverades gofika med hembakta stutar och kakor, och vi fick kyla ner oss lite innan musiken och dansen fortsatte tills det var dags att stiga på bussen, nu i augustimörker.

Under hemfärden ordnade Margareta och Rune med bingo och ytterligare några roliga historier. Priser delades ut, och ännu en nyttig och rolig danskväll i Tedansklubbens regi var till ända.

Den 19 september träffas vi och dansar igen på Tiljan.

Sverre Östby

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel