Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: Ovikens bygdegårdsförening, gymsektionen

Sektionen hade terminsavslutning den 16 december i Orrgården, Oviken. Sektionen har kört cirkelträning i Orrgården på måndagar och det var den fjärde terminen som avslutades.

Daglediga och främst 65 plus som har intresse att underhålla sin smidighet och styrka deltar och den äldsta deltagaren är 88 år. Vi kör cirkelträning med cirka 25 stationer med lämpliga övningar för att underhålla och öka smidigheten i leder och muskler. Cirkelträningen är mycket uppskattad av oss som deltar och ger oss en bra endorfinpåfyllning i början på varje vecka.

Våra träffar leds av Margareta och Mats Mattsson och Ingrid Persson, som på ett föredömligt sätt får oss att kämpa och ta i ordentligt vid varje station efter uppvärmning.

Vi avslutade terminen, efter en timmes träning, med skinkmacka och hembakade pepparkakor. Ledarna tackades och önskades en god jul och ett gott nytt år och med blommor från deltagarna.

Vi startar vårterminen måndagen den 13 januari efter julledigheten.

Örjan Eriksson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel