Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: Näskotts Hembygdsförening

Tisdag 25 februari hade hembygdsföreningen årsmöte på Näldens bygdegård. Mötet hölls i bygdegårdens café, som blev välfyllt eftersom många medlemmar hade slutit upp, närmare bestämt 33 stycken.

Ordförande Per-Olle Persson ledde mötet med sedvanliga årsmötesförhandlingar. En avtackning hölls: Sune och Barbro Lööf avtackades med ett fång tulpaner och ett presentkort. Sune för många års engagerat arbete i hembygdsföreningen och Barbro för alla år hon ordnat med jordgubbstårtorna till midsommarfirandet vid Hembygdsgården.

Årsmötesprotokollet finns att läsa på hembygdsföreningens hemsida.

Efter årsmötet bjöds de närvarande traditionsenligt på kaffe, smörgåstårta och lotteri. Uppskattad underhållning bjöds också på, av Linus Isander, känd från sommarfarsen i "Föling", och Marcus Hurtig, också från "Föling". De sjöng och spelade på en rad olika instrument. Bra musik varvat med roliga historier lockade till många applåder och glada skratt.

Ulla Eriksson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel