Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: MHF Camping Club sektion Nord

Campingcluben hade samlats i Ålunds bygård för en trevlig helg med bra gemenskap och årsmöte.

Årsmötet gick lugnt till, alla väntade på smörgåstårtan. Det blev omval av styrelsen som är hyfsat bra geografiskt utspridd, vår sektion är från Riksgränsen till Sundsvall och inåt till Östersund. Vi är den största sektionen till storlek, avstånd och medlemmar. Vi ordnar varje år cirka 4–5 träffar på olika platser i vår sektion. Vi sysslar med allt från familjerally, femkamp, tipsfrågor till läsecirklar eller bara umgås med knytmat eller knytfika.

Vi brukar under åren alltid vara ett antal deltagande ekipage på vår riksträff, detta år är den i Södra Husby, nästa år ska vi ännu längre – till Tjörn. Så det fina med vår klubb är att man träffar många från hela Sverige.

Vår klubb är ju en nykterhetsklubb som har stort fokus på trafik och drog/alkoholfrågor. Men numera kan man tillhöra MHF Trafiknykter, vilket innebär att man är med och stödjer vår verksamhet, och man deltar på våra träffar och där är man helnykter.

Den nya styrelsen ser ut så här: ordförande Anders Marklund, Luleå, sekreterare Ingabritt Johansson, Kusmark, kassör Bengt Westman, Robertsfors, samt sex övriga ledamöter. Det är en stor styrelse men vi har möten på våra träffar och planerar verksamheten. I år ska vi vara med på TLC i Fällfors, Ta Paus, samt våra träffar i höst i Öjebyn, Hörnefors och Västanträsk.

Anders Marklund

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel