Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: Logen Välkommen till frihet Hammarstrand

Logen Välkommen till frihet, Hammarstrand, har gjort en bussresa till vackra Ådalen.

36 personer äntrade bussen på Centrumplan i Hammarstrand. Första stoppet blev i Långsele där passagerarna bjöds på kaffe och "mjukstut". Därefter fortsatte färden till Ramvik där vi tittade på Arnolds bilmuseum och därefter besöktes ett sidenmåleri inrymt i en gammal missionskyrka. Det var mycket intressant att se arbetet med att måla på siden och se alla dessa vackra klänningar och schalar som fanns till försäljning.

Sedan fortsatte färden till Björkuddens Hotell och restaurant där vi intog en utsökt lunch, med vita linnedukar på borden och en härlig personal. Under lunchen underhöll Boris Nordvall på dragspel, Helena och Bengt Rylander nyckelharpa och fiol samt Gustaf Hillerström med sång och kåserier.

Efter lunchen startade hemresan, ett stopp gjordes i Österforse för att se Leif Westlunds nyinköpta herrgård, därefter gott fika på Österforse golfklubb.

Resedeltagarna var mycket nöjda med resan och tackade arrangörerna Ingrid och Sven-Ivan Andersson och den fantastiska chauffören Peter.

Gunda Knutsson