Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: Lits hembygdskör

Lits hembygdskör har haft årsmöte.

Under året 2019 har kören haft ett varierat schema. Martin Schiffer ledde kören under vårterminen fram till påsk, sedan tog Inga Lena Eriksson över taktpinnen med valborgs-, nationaldags- och midsommarframträdanden. Efter första advent kom Martin tillbaka och tog hand om julottan.

Ett antal körmedlemmar har medverkat i Häggenås kör under året och tillsammans med den gjort olika framträdanden, bland annat i musikaler och årets julkonsert.

Lits hembygdskör gjorde en "egen” musikalresa till Stockholm för att se musikalen ”Såsom i himmelen” och åtta medlemmar från kören var med på resa till Nordklang 2019, som var förlagd till Helsingborg. Ett mycket bra och trevligt arrangemang i Sveriges körförbunds regi.

Under årsmötet beslutades välja för år 2020, till ordförande: Sven Björk, vice ordförande: Lars Eurenius, sekreterare: Bodil Nilsson och kassör: Monica Eurenius.

Efter genomgången dagordning njöt alla av god smörgåstårta och kaffe eller te.

Kerstin Landgren

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel