Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: Kvinnor för mission

Östersundsavdelningen av Kvinnor för mission har haft sin sista sammankomst för vårterminen. Elisabeth Granbom, ansvarig för denna träff, hälsade alla välkomna och uttryckte sin glädje över att så många hade möjlighet att närvara.

Efter den inledande andakt som avslutades med ett antal sommarpsalmer, hälsades dagens gäster, kantorerna Gunilla Hansson och Margita Paulsson välkomna. Deras medryckande program inleddes med Våren av Grieg, vilket passade fint i den fina vårdagen vi begåvats med.

Det inbjudande kaffebordet samlade snabbt deltagarna som njöt av allt som bjöds.

Eftersom vår förening har arbetat under namnet "Kvinnor för mission" (tidigare SKMF) i 15 år, så var det några fina minnen som aktualiserades. En del av deltagarna har varit med sedan början.

Så var vi framme vid dragning av lotteriet som bjöd på ett inbjudande vinstbord. Nämnas bör att alla fick vinst, vilket uppskattades.

Åter fick vi njuta av Gunillas och Margitas vackra sång och musik. Av applåderna att döma var alla mer än nöjda med det underbara programmet.

Efter en stunds allsång hade vi kommit fram till slutet av den innehållsrika våravslutningen. Ordförande Anna Österholm tackade alla för dagen och för allt gott samarbete samt önskade alla och deras familjer en fin sommar.

Elisabeth Granbom framförde ett tack till Gunilla och Margita samt till alla andra för en fin dag.

Anna Österholm