Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: IOGT-NTO-föreningarna Breidablick och Odens sal

IOGT-NTO-föreningarna Breidablick och Odens sal inbjöd till den sedvanliga surströmmingsfesten, i IOGT-NTO-lokalen i Odensala, Östersund.

Sedan alla tagit plats vid de av Asta Granström, Birgith Andersson, Kjerstin Bengtsson och Björn Karlsson vackert dukade borden hälsade Anna Österholm välkommen.

Så var ”fisken” med allt tillbehör på borden och festen satte igång. När alla var mätta och nöjda övergick man till dagens program ”minikongress”. Det innebar att Agneta Åstrand, Björn Karlsson, Berit Johansson och Björn Sandal lämnade en fullödig redogörelse för vad som avhandlades vid IOGT-NTO:s kongress i Örnsköldsvik. Ett beslut som togs var att slå samman nuvarande 23 distrikt till åtta nya. För Jämtlands läns distrikt innebär det ett samgående med Västernorrlands läns distrikt till IOGT-NTO Mitt.

Efter detta serverades kaffe och god kaka som Britt Skarberg bjöd de närvarande på.

Anna Österholm

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel