Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: IOGT-NTO Breidablick

IOGT-NTO:s lokalförening 277 Breidablick inbjöd till aktiviteter under den riksomfattande Folknykterhetens vecka till melodikryss med Astrid Åslin.

Anna Österholm hade förmånen att hälsa välkommen till en nära fullsatt serveringsavdelning av Pelarsalen på Gränsgatan 9 i Östersund.

Sammankomsten inleddes med Breidablickssången till ackompanjemang av Astrid Åslin. Sedan var det dags med aktuell alkoholpolitisk information från såväl förbunds- som distriktsnivån av IOGT-NTO-distriktets ordförande Björn Karlsson. Därefter ställdes en hel del kluriga frågor som Björn gav klargörande svar på. Björn avtackades med varma applåder.

Musikkrysset sköttes av Astrid. Hon satte verkligen vårt musikaliska kunnande på prov. Eftersom de flest närvarande av musikaliska inkom många rätta kryss. Efter dragning av dessa blev Anita Hansson dagens vinnare.

Uppskattat musik- och sångprogram bjöd Astrid på. En stunds allsång var nästa programpunkt.

Så bjöds alla på dagens förplägnad. Märit Magnusson och Lisbet Sahlin hade dukat fram ett bord med alla sorters frukter, godis och naturligtvis Godtemplardricka. Mycket uppskattat.

Dragning av det traditionella lotteriet företogs och alla gladdes över sina vinster.

Sång och musik avslutades träffen med. Astrid avtackades med varma applåder och blommor för det fina hon bjudit oss på. Vi tackade varandra för en stunds trevlig samvaro i IOGT-NTO:s lokaler och önskade trevlig sommar.

Anna Österholm