Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: Inga stipendier och stipendiegala i år

Nu har styrelsen för Bröderna Lindqvists stipendiefond beslutat att inte dela ut några stipendier i år och därmed ställa in stipendiegalan som hade planerats till den 3 oktober på Gamla Teatern. Det är den pågående coronapandemin som gör att styrelsen har tagit detta beslut.

Stipendiefonden startade 2012 i samband med Folke Lindqvists 80-årsdag. Styrelsen för insamlingsstiftelsen består av Curt Sillström, Carl-Erik Backeryd, Henry Jönsson, Anders Nilsson, Per Sundqvist, Olle Lindqvist, Hasse Lindqvist och Folke Lindqvist. Ordförande sedan 2016 är Per Söderberg.

Nio stipendiater har utsetts. 2013 Lars Eriksson – 2014 Anders Larsson – 2015 Odd Arne Halaas – 2016 Bengt Eric Norlén – 2017 Lill Petter Röstad – 2018 Bengan Jansson och Annica Andersso – 2019 Peter Roos och Beiron Hultman.

Styrelsen beslutade att planera för en stipendiegala den 2 oktober 2021.

Per Söderberg

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel