Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: HSV Östersund

Den 10 april hade Handikappsamverkan i Östersund sitt årsmöte och man höll till på Södra Gröngatan 39. Gertrud Nygren valdes till ordförande för mötet och Lillemor Rydow till sekreterare.

Verksamhetsberättelsen gicks igenom och likaså den ekonomiska berättelsen. Styrelsen beviljades ansvarsfrihet för det gångna året. Inger Persson omvaldes till ordförande på 1 år och Marie-Louise Eriksson, Eva Åberg och Kristian Nässén omvaldes till styrelseledamöter på 2 år. Kvarstår i styrelsen gör Lars Brolén, Lillemor Rydow och Birgitta Brygg med Jenny Stålhammar och Ann-Christine Malmsten som ersättare. Årsmötet valde också Inger Persson, Kirsten Jörgensen, Reidun Sjövold samt lars Brolén att ingå i Tillgänglighetsrådet (1 plats vakant) med Siv Rubensson, Eva Åberg, Ingrid Lamberg, Uno Essvall och Alice Veglo som ersättare.

Efter förrättade val och genomgång av dagordningen var det dags för sista punkten, avslutning, och Inger Persson avtackade mötets ordförande Gertrud Nygren för ett väl genomfört årsmöte. Därefter avslutade hon 2013 års årsmöte samt inbjöd deltagarna till kaffebordet där det, förutom kaffet, bjöds på en riktigt läcker smörgåstårta.

Lillemor Rydow