Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: HRF Östersund

Hörselskadades förening i Östersund avslutade årets sista trivselmöte med traditionsenlig julfest på Södra Gröngatan 39.

Till årets julvärd hade Sigrid Eriksson utsetts. Innan maten inleddes festligheterna med allsång under ledning av Sigrid och dragspelaren Valter Norlén. Den jultallrik som föreningen bjöd på smakade ”mycket och väl” som någon uttryckte det mellan julsångerna. Inget saknades.

Under kaffet gavs kort information om den uppvaktning som distriktsordförande Inger Jansson och föreningsordförande har gjort hos områdeschef Per Byenfeldt och Eva-Lena Peterson på öronavdelningen. Anledningen till uppvaktningen är det sparbeting som skall genomföras i regionen. Av den information som gavs framkom sammanfattningsvis inte några punkter som kommer att försämra stödet för oss hörselskadade i länet vilket kändes bra.

Därefter blev det ett mycket uppskattat inslag, nämligen julklappsutdelning via lottdragning som julvärden Sigrid mycket förtjänstfullt ordnat.

Avslutningsvis lästes Viktor Rydbergs ”Tomten” av Hans Öjbrant. Julvärden framförde styrelsens önskan om en god jul och ett gott nytt år.

Lars Fahlgren

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel