Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: Centerns Ceniorgrupp

Centerns Ceniorgrupp avslutade verksamhetsåret traditionsenligt med en ”julgrupp” i rådhussalen i rådhuset. Denna gång var vi 24 personer som frågade och lyssnade till Bosse Svensson och Kerstin Arnemo, från Centerledningen i kommunen. Inledningsvis bjöd Bosse på kaffe och skinkstut.

De frågor som behandlades var mångskiftande och deltagarna fick bra information om Litsbacken, byggande på Annersia, byggplaner i Brunflo, Östersundshem, expresscykelvägar, Gustaf III:s torg - tidsplan, skolplaneringen, solenergiprojektet, samarbete med andra kommuner, seniorbusskort a la Sundsvall, Thomée, ÖFK:s framtid, hur ser näringslivsutvecklingen i Östersund ut, fontäner i badhusparken och vid rådhuset, varför är inte toaletterna öppna i Västra station och hur många använde husbilsplatserna vid Jamtli i sommar?

Bosse och Kerstin var positiva till den uppföljning som Ceniorgruppen genomför.

Sven Hellström, vice gruppledare, tackade Per Söderberg för hans 13:e år som ledare för Ceniorgruppen - en grupp som nu har 93 personer på sändlistan.

Nästa träff med Ceniorgruppen blir besök vid Östersundsrevyn den 12 januari och den 12 februari blir det besök i Frösö kyrka - även med information om PB.

Per Söderberg

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel