Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: Baptistförsamlingen Smyrna

Baptistförsamlingen Smyrna i Hoting, har nyligen hållit sitt årsmöte och summerat det gångna året. Inledningsvis firades nattvard varefter förhandlingarna vidtog.

Årsberättelsen, som speglade det 46:e verksamhetsåret vittnade om att församlingen i samband med besök inbjudit till gudstjänster och musikcaféer med bland andra Lasse Svensson, Alingsås och sångarparet Anna-Lena och Curt Axelsson, Myresjö, som medverkande.

En uppskattad mötesserie med Eva-Lena Appelgren, Östavall, hölls under våren då även flera äldreboenden i kommunen fick besök.

Som nya EFK-missionärer att delunderhålla har församlingen antagit Anna och Staffan Jenemark, vilka nyligen reste ut till Brasilien. De efterträder Judith och Roger Korsgren, som under året avslutat sitt arbete i Paraguay.

U-hjälpsinsamlingen "Ge för livet" har stötts under året, ett stöd som återkommer under 2020.

Till församlingens utåtriktade arbete har under hösten hört utdelning av evangelisationsbok med för detta rapparen Sebastian Stakset, som författare.

Till församlingens glädje har en ny medlem hälsats välkommen under året.

Styrelsen omvaldes med Ebbe Johansson, som ordförande.

Årsmötet avslutades med trivsam samvaro kring kaffeborden.

Erik Enstam

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel