Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: Ångermanlands gille

Annons

Söndag 29 december hade Ångermanlands gille i Östersund med omnejd arrangerat en resa till Modos match mot Timrå i Örnsköldsvik. Det var den 22:a resan som gillet arrangerar till Modos hemmamatcher - den första var 1996.

Efter att Modo hamnade i allsvenskan har intresset varit mindre och det har varit uppehåll ett par år.

Den här söndagen var vädrets makter inte goda - regn på isiga vägbanor gjorde att bussresan till Ö-vik var halkfylld. Några mil från Sollefteå blev det stopp i 30-40 minuter då en lastbil hamnat i diket. Ansvariga för resan, Dag och Lilian Lindström och Olle Edlund bjöd på lite sång av Ulrika Bodén och en frågesport som Olle knåpat ihop.

Vi kom i alla fall fram i tid med utmärkt styrning av Jocke Glans till ett fullsatt Fjällräven Center - 7 048 personer.

Efter en spännande match där det var Timrå som vann denna gång med 7-3 var det dags för hemresa. Modo vann i Timrå med 4-2 den 20 december.

Det var ett väglag som innebar stora svårigheter, isiga vägar med regn. Efter några mil mot Sollefteå så blev det stopp i drygt tre timmar i väntan på sandbil! Ett klokt beslut av vår chaufför. Vid 01.30 var vi tillbaka till Östersund och alla var glada över att resan hade gått bra!

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel