Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: Alsens PRO

Annons

Alsens PRO har haft sitt vårmöte i Alsens församlingshem. Före mötet bjöds det på underhållning av sju skolbarn, spm gjorde rörelser till musik. Det blev mycket uppskattat. Medlemmarna bjöds på kaffe och smörgås, vilket styrelsen tidigare beviljat.

Eivor Eriksson hälsade oss välkomna. Till justerare valdes Åke Bergquist. Eivor rapporterade från KPR. Färdtjänst söks hos länstrafiken. Mycket hårda krav ställs för att få åka med färdtjänst. Läkarintyg har ingen betydelse. Läkare ska skriva intyg om man måste ha en person med sig. Färdtjänst ska beställas dagen före resan ska ske. Alsenborna har buss på fredagar till affären för att handla.

Medlemmarna beslutade att flytta våra fyra stora möten till måndagar klocjan 11. Detta börjar på hösten 2014. En ny verksamhetsplan görs och skickas ut till medlemmarna i augusti.

Vi har erbjudits att göra en resa 24-25 juni tillsammans med Offerdals PRO till Jormlien-Saxnäs-Vilhelmina. Resan tar två dagar och beräknas kosta 2400 kronor per person. Åke Söderström har ett förslag på en endagsresa över Handöl och Sylarna under vecka 27.

Boulen i Trångsviken börjar den 20 maj klockan 12 och fortsätter varje tisdag så länge vädret tillåter. Ett lotteri med fina vinster såldes. Eivor avslutade mötet som besöktes av 14 personer.

Harriet Grabler