Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningen Gamla Hornsberg

Föreningen Gamla Hornsberg hade ordinarie månadsmöte 11 november. Ordförande Åke Karlsson kunde hälsa cirka 60 medlemmar välkomna.

Ett särskilt välkommen riktades till följande nya medlemmar: Björn och Anna-Lisa Stafverfeldt, Rolf och Margareta Wahlström, Ove Isaksson, Ivan Sturk och Evy-Anne Eriksson. Ett varmt välkommen riktades också till kvällens föredragshållare Leif Öhr.

Efter sedanliga mötesförhandlingar var det så dags för Leif Öhr som berättade underhållande och medryckande om sin barndom och uppväxt på Byvägen på Frösön. Många glada återseenden gjordes också bland kvällens medlemmar, där flera gamla lekkamrater gav sig tillkänna. Leif Öhr har också gett ut en bok – Pojken i kv. Stenhuggaren. Han har också medverkat i en tv-film, som sändes i SVT 2008 under rubriken Din plats i historien. Kvällen avslutades med fika och trevlig samvaro.

Nästa månadsmöte blir den 13 januari 2014, då kommer Gusten Rolandsson att berätta om doktor Hummel.

Gullan Sterner