Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föll ihop – hälsenan av för ÖFK-anfallaren

ÖFK visade upp starkt spel och besegrade seriekonkurrenten Assyriska.

Det hela överskuggades av en befarat svår skada på Taylor Morgan.

Det är mindre än en månad kvar till ÖFK:s tävlingssäsong. 1 mars står allsvenska Elfsborg för motståndet i Svenska cupen.

ÖFK vässade formen genom att möta Assyriska i Södertälje. Spelmässigt stod jämtarna för en fin insats och växlade upp efter paus, då inhoppande Ammar Ahmed gjorde 1–0 på straff.

Det blev matchens enda mål.

– Vi kan vara nöjda med det mesta i matchen, men det känns förstås inte bra med Taylors skada, säger ÖFK-managern Graham Potter.

Skadan inträffade i slutet av första halvlek. Forwarden, som anslöt till ÖFK i fjol sommar och har visat intressanta egenskaper, föll plötsligt ihop.

– Taylor trodde att någon sparkade honom bakifrån, men det var ingen där, förklarar Potter.

– Det ser inte alls bra ut. Han ska träffa en läkare nu men troligen är hälsenan av.

Förra försäsongen var det Emir Smajic som drabbades av knäproblem och tvingades till en operation som avslutade anfallarens säsong. Nu kan Morgans säsong vara över innan den börjat.

– Det är förstås jättetråkigt. Skillnaden är att nu är transferfönstret fortfarande öppet och vi har tid på oss att gör förändringar.

ÖFK:s nästa träningsmatch är om två veckor, hemma mot norska Ranheim.

ÖFK:s startelva: Aly Keita, James Baldwin, Marcus Törnstrand, Tomas Peciar, Dennis Widgren, Linus Sjöberg, Alex Dyer, Stefan Ilic, Eder Lopez, Brwa Nouri, Taylor Morgan.