Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Folkpartiet: Kulturhus i Sveg och hall i Hede för idrott och kultur

1. En bra skola där fler blir godkända i alla ämnen och en gymnasieskola som är så bra att andra ungdomar och våra egna vill gå där. En värdig omsorg som innebär att man lyssnar på den enskildes behov.

2. Förutsättningen för en flygplats är att Trafikverket är med och finansierar den. Det innebär att den måste ligga i Sveg. Ska vi på sikt utveckla flyget måste näringen, främst turismen, ta ansvar oavsett var flygplatsen ligger. Risken är annars att vi inte kan ha någon flygplats alls.

3. Vi vill ha fler poliser i yttre tjänst i Härjedalen samt kommunala fältassistenter vid behov.

4. Gratis kollektivtrafik, ett kulturhus i Sveg och en hall i Hede för både idrott och kultur. Subventionerat körkort och bra it-stöd. Släppa in ungdomarna på riktigt i politiken och besluten.

5. På alla sätt vi kan. Vi vill ta emot våra nya medborgare på ett bra sätt så att de känner sig välkomna och vill stanna i Härjedalen.

6. Kommunen har en plan och satsar på bredband, vi stödjer detta och vill se en fortsättning. Dessutom vet vi att man på olika sätt uppvaktar till exempel Telia för att påtala bristerna.