Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Folk dansade överallt till Familjen

Familjen

Badhusparken

Fredag

Publikhavet vid Badhusparkens scen hade möjligtvis en snittålder på 17 år. Poliser stod vid var och var annat hörn av badhusparken. Man kan kanske förstå varför. House och techno har alltid haft ett oförtjänt dåligt rykte. Alla de ravepartyn vi hade på 90-talet fick gärna polisbesök, trots att 99 procent var ute efter endorfinkickar och inga andra fusk-kickar. Nu fick inte heller alla poliser just något att göra eftersom stämningen i Badhusparken var glad, lättsam och allmänt gemytlig.

Johan T Karlsson, Andreas Tillander och Ninsun Polis scenframträdandande är minst sagt sparsmakad. Dekoren består av ett gäng syntar och en Skåneflagga. Det är allt. Men själva showen består även utav publikens medverkan. Ingen publik, dålig show. Mycket publik spektakulär show. Det är själva konceptet. Publiken bidrar med sin del och Familjen växer då. Med hjälp av smakfull ljussättning och Johan T Karlssons scenpersonlighet förvandlade Badhusparken till ett gungande technoparty som inte ville ta slut. Folk dansade precis överallt. Det fanns till och med ordningsvakter som inte kunde låta bli att gunga med. Det är klart att hits som Huvudet i sanden och Snurrar i min skalle får publiken lite mer i extas. Men även i Vinter i April får Ninsun Poli publiken dit hon vill. Familjen gav en minnesvärd avslutning på fredagen.