Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Flygplatserna stänger igen

Nu stänger flygplatserna i större delen av Sverige igen. Luftrummet stängs klockan 19 på alla flygplatser i landet söder om Luleå.

Nu stänger flygplatserna i större delen av Sverige igen. Luftrummet stängs klockan 19 på alla flygplatser i landet söder om Luleå. Åre-Östersund airport hann få iväg ett flyg mot Umeå under eftermiddagen men nu är det stopp igen.

Begränsad trafik kan bedrivas från Luleå Airport och Kiruna Airport. Någon trafik söderut är givetvis inte möjlig, säger Swedavia, som är det bolag som driver statliga svenska flygplatser i ett pressmeddelande.

Enligt en prognos kommer ingen flygtrafik att bedrivas från Stockholm-Arlanda Airport, Göteborg Landvetter Airport, Malmö Airport, Stockholm-Bromma Airport, Ängelholm Helsingborg Airport, Ronneby Airport, Visby Airport och Karlstad Airport.

Det gäller med all säkerhet till lördag förmiddag men sannolikt även hela helgen, enligt pressmeddelandet.