Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Flera fall av narkotikabrott och fylleri

Annons

I går under fem timmar från klockan 13 omhändertogs sex personer för fylleri.

Vid 18.40-tiden i går blev polisen tillkallad om ett snatteriärende. Kvinnan som misstänkt ha utfört brottet visade även tecken på narkotikapåverkan och fick därför följa med polisen för provtagning. Efter förhör släpptes kvinnan.

Strax efter 21.30 fick polisen ett larm om lägenhetsbråk. På plats kunde inte polisen se några tendenser till bråk men träffade på en kvinna som visade tecken på narkotikapåverkan. Hon hade även tabletter på sig som beslagtogs av polisen. Kvinnan fick följa med på förhör och släpptes därefter.

Av ärendet framkom uppgifter om narkotika i en annan lägenhet. En husrannsakan gjordes och polisen hittade en mindre mänd narkotika. En misstänkt narkotikapåverkad man påträffades i lägenheten som fick följa med till polisstationen för provtagning och förhör. Efter förhör släpptes mannen.