Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fixa en 3D-bild på två minuter

Det franska företaget Packshot Creator gör det möjligt att ta 3D-bilder på två minuter.

Det franska företaget Packshot Creator gör det möjligt att ta 3D-bilder på två minuter. Med en särskild upplyst fotolåda, Packshot Creator 3D, tar de produktfotograferingen till en helt ny nivå.

Packshot Creator automatiserar processen med att ta en 3D bild med en upplysta låda - Packshot Creator 3D.  Genom att gå genom sex steg på pekskärmen som är kopplad till lådan och en inbyggd dator, är det möjligt att välja bland annat upplösning, kontrast och vattenstämpel. Därefter börjar den automatiserade processen.

När produkten är placerad i den upplysta lådan börjar kameran inuti lådan att ta kort från alla möjliga olika vinklar. På två minuter fotograferas sammanlagt 30 bilder.

Det inbyggda redigeringsprogrammet tar sedan över och monterar ihop alla bilder automatiskt till en animering eller en 3D bild. För att det ska bli ett så bra resultat som möjligt använder sig Packshot Creator sig av Canon EOS 450D eller 1000D.

Priset för Packshot Creator 3D tillsammans med pekskärm, redigeringsprogram och inbyggd dator, kostar 18.000 pund vilket motsvarar 180.000 svenska kronor. Paketet är tillgänglig på den svenska marknaden från och med denna vecka.

Mer information finns på se.packshot-creator.com.
 


/Liza Pedersen, praktikant

Kamera & Bild