Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fia Gulliksson lämnar Jazzköket

2012 var Fia Gulliksson med och startade Jazzköket. Nu lämnar hon restaurangen.
– Det är den här resan och mina tidigare resor jag nu vill inspirera andra med, säger Fia Gulliksson.

På White Guides gala förra veckan utsågs Jazzköket till "Årets hjärtekrog". Nu väljer en av grundarna, Fia Gulliksson, att lämna över restaurangen till Kristoffer Andersson – som även han var med och drog i gång Jazzköket.

– Det här har varit en helt fantastisk resa. På bara tre år har vi uppnått det jag förutsatte mig, vi tre vilda kreatörer vars vägar möttes och vars passion för musiken, maten, mötena och kulturen hittade ett hem på Jazzköket, säger Fia Gulliksson i ett pressmeddelande.

Hon är full av idéer om vad hon ska göra i stället.

– En stor del av min tid går redan idag åt till att hjälpa organisationer, regioner och företag i hela världen, att hitta nya kreativa, smarta vägar till riktiga vinster – antingen som föreläsare, moderator eller som konsult. Om det blir nya projekt också? Absolut! Och spontansång på Jazzkökets scen? Försök hindra mig!, säger Fia Gulliksson i pressmeddelandet.