Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fem röster om Sex and the city

/
  • Linda Delén, 27 år, Trelleborg:– Jag tycker inte att serien har påverkat mig särskilt mycket, jag tittar mest för att koppla av och för att det är kul att leva sig in i en annan värld. Men det är absolut ett roligt gäng att följa. De har fyra olika personligheter så det finns alltid någon att känna igen sig i. Min favorit är Carrie. Jag ska gå och se tvåan på torsdag, jag har faktiskt redan bokat biljett.
  • Julia Bäckström, 21 år, Östersund:– Frispråkigheten och frigjordheten tror jag har betytt en hel del för världens kvinnor. Det är en rolig serie! Den kanske inte alltid känns så verklighetstrogen, men funkar bra om man vill fly vardagen en stund. Carrie är min favoritkaraktär, de andra är så extrema. Jag ska definitivt se film nummer två.
  • Anna Englund, 20 år, Sundsvall:– Hittills har jag inte sett ett enda avsnitt av serien. Jag tycker att Sex and the city verkar vara ganska ytligt och ingenting jag kan koppla ihop med mig själv. Jag har inte sett första filmen och kommer mest troligt inte att se den nya heller.
  • Therese jarlö, 25 år, Nyköping:– Självsäkra, självständiga kvinnor som inte är beroende av män utan sätter karriären först sticker säkert i ögonen på många män. Att de har utvecklats genom seriens gång är en del av charmen. Samantha är den enda som inte har fått barn nu, men får hon också barn blir jag nog lite besviken. Då faller hon ju in i rollen som förväntas. Min favorit är Miranda för att hon är mest lik mig själv som person. Jag ska se nya filmen.
  • Madelene Jonsson, 24 år, Ilsbo:– Jag har börjat följa serien mer och mer. Det är kul att följa de här kvinnorna i New York, man kan drömma sig bort till ett liv i lyx. Jag tror att serien har varit betydelsefull för många kvinnor. Bäst gillar jag Carrie, hon är härlig! Jag tycker att den första filmen knöt ihop serien och jag kommer nog att de den andra också.

Annons

Mer läsning

Annons