Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fem anmälningar om misshandel

Fem anmälda brott om misshandel inträffade i länet natten mot söndag rapporterar polisen.

• Klockan 00.49 kom ett larm om en misshandel i Bräcke. En person misstänks för att ha misshandlat tre andra personer med bland annat slag. Polis har upprättat anmälan och pratat med vittnen på platsen. Ingen var i behov av vård.

• Ungefär samtidigt inträffar en misshandel i Orrviken. Polis kallas till Orrviken med anledning av ett familjebråk.. De inblandade är män och ingen har varit i behov av vård. Polis uppger att de "lämnade platsen då känslorna svalnat och det lugnat ned sig."

• Vid 03.15 tiden sker en misshandel på Frösöbron, gångbron. En anmälan är upprättad men ingen har varit i behov av vård.

• En man anmälde att han blivit misshandlad i Bräcke vid kl 03.26. Anmälan om misshandel är upprättad och mannen kördes hem efter att ambulanspersonal plåstrat om honom.

• Vid 03.30-tiden ringer två personer in till polisen att de blivit utsatta för stenkastning av tre andra män. Ingen av stenarna har dock träffat. Men en anmälan om försök till misshandel är upprättad.