Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fäviken sköt sig mot nya höjder

Rekord är slagit och nöjdheten har lagt sig som ett lock över området.
Fäviken game fair kan summeras med en rejäl salut i år.

Det kändes kanske som att befinna sig i en bastu snarare än på Fäviken game fair. Kanske var det också det som gjorde att evenemanget slog besöksrekord i år.

– Det har gått hur bra som helst, med tanke på värmen. Men stämningen har varit så där lagom bra, säger Hans Werthén, mässgeneral.

Totalt hann det blir cirka 31 000 besökare under de tre dagarna, det är 800 fler besökare än förra året. Besökarna bidrog också till att campingen fick byggas ut i sista stund.

– Dels berodde det på att vi har haft ett nära samarbete med räddningstjänsten vilket gjorde att vi fick öka avstånden på campingen. Det i kombination med att det också blev fler besökare gjorde att vi fick bygga ut lite, säger Hans Werthén.

De enda som kanske hade det lite tufft i värmen var de försäljare som sålda varma yllekläder för jakt.

– Men när det väl blir kallt ja då vet ju folk vilka det var som sålda det de behöver, säger Hans.

Så här med Fäviken game fair 2014 bakom dig, vad kan ni tänkas bjuda på nästa år?

– Jakt och fiske är ju ganska traditionellt men vi har väl diskuterat skjutbanorna lite smått. Men planerna för nästa år tar vi tag i om en månad, säger han.