Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Family Party Outdoor Fun

(Tamsoft/D3 Publisher)

Ålder: 3+

Format: Wii

Genre: Partyspelssamling

Annons

Betyg: 1 I Family Party Outdoor Fun har utvecklarna lyckats trycka in, inte mindre än, 30 olika minispel, som är tänkta att sysselsätta hela familjen.

Grafiken är enkel, men fin. Här kan du välja mellan spelbara karaktärer som ser ut som mamma, pappa, mormor eller lillebror, sen är det bara att sätta ihop en egen turnering där du själv väljer grenar.

Med 30 övningar i allt från rodd, släggkastning, baseboll och amerikansk fotboll så finns det något för alla smaker. Så långt allting gott.

Men när spelet drar igång så visar sig partyspelsförbannelsen från sin sämsta sida. Visst det finns några tävlingsformer som fungerar hyfsat, men ser man till helheten så är det en riktigt medioker spelsamling.

Större delen av spelen lider nämligen av fruktansvärt usla kontroller. Här har man återigen satsat på kvantitet utan det minsta tanke på kvalitet. Vissa grenar är fullkomligt omöjliga att bli sams med. Ofta svarar kontrollen dåligt, eller så är den så stel att man undrar om man har förflyttats tillbaka till 3D-spelens barndom. Gör dig själv en tjänst. Låt dig inte luras av att Family Party Outdoor Fun lockar med 30 spel i ett. Det här är nämligen rena rama skräpet.

Mer läsning

Annons