Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Facebreaker K.O. Party

(EA Games)


Ålder: 12+


Format: Wii

Annons

Betyg: 2 Arkadboxning som genre verkar vara under uppsegling igen. Giganten ”Punch Out” kommer att göra comeback till Wii i år samtidigt som Dreamcast-spelet ”Ready 2 Rumble” ska få en andra chans till den nuvarande generationen konsoler.

EA:s ”Facebreaker” är ett annat spel i samma skola som först släpptes till Xbox 360 och Ps3 och som nu släpps i en specialversion för Wii. Den som läste vår recension av Xbox 360-versionen vet att Xbox-spelet inte var någon höjdare, men Wii-formatets lättillgängliga kontroller höjer faktiskt upplevelsen, i alla fall lite grann.

Precis som i Boxningen i Wii Sports så viftar man frenetiskt med handkontrollerna och drar dem emot sig för att blockera motståndarens slag. Här är dock fajterna mer spektakulära i tecknad film-stil, med galna avslutningsslag, volter och stunts.

Tyvärr så passeras bäst före-datumet på spelet redan under första spelkvällen på grund av bristen på variation och djup i spelkontrollen. ”Facebreaker K.O. Party” fungerar hyfsat om du spelar med polarna, men att sitta och traggla igenom story-läget på egen hand är, rent ut sagt, outhärdligt trist.

Mer läsning

Annons