Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

F.E.A.R 2: Project Origin

/

F.E.A.R 2: Project Origin

(Warner Bros Games/ATARI)
Ålder: 18+
Format: Multi

Betyg: 3

Annons

Ett av de mest skrämmande spelen i modern tid får en uppföljare med ”F.E.A.R 2: Project Origin”. Storyn börjar 30 minuter innan det förra spelet med att den nye huvudpersonen, Michael Becket, och hans insatsstyrka kallas in för att arrestera Genevieve Aristide i hennes bostad.

Det visar sig snart bli allt annat än ett rutinuppdrag och sergeant Becket och hans mannar är snart insnärjda i en övernaturlig mardröm fylld av fruktansvärda hallucinationer och ”The Ring”-liknande spökflickor.

Spelupplägget är intakt, med massor av skjutglad action. Slow motion-inslagen är fotfarande centrala och grafiken ser riktigt tjusig ut, bortsett från att den hackar lite i vår Ps3-utgåva.

Problemet med ”F.E.A.R. 2” är att vi redan sett skrämseleffekterna. Det känns ungefär som att se samma skräckfilm en gång till. Precis som med japanska skräckisar som ”The Ring” och ”The Grudge” så vet vi exakt vad vi får och på ungefär samma ställen.

Vitklädda flickor med svart tovigt hår som flimrar förbi är helt enkelt inte lika läskigt som det var för några år sedan.

Mer läsning

Annons