Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Extra Evil trea i Sverige

Östersundsföretaget Extra Evil fick ett prestigefullt pris på en gala i Stockholm på fredagskvällen.

Allt började i mammas garage 1997. I dag är Östersundsföretaget Extra Evil Distribution AB, Skandinaviens största distributör av varumärken inom snow-, wake- och skateboard.

Det har organisationen Företagarna noterat och sent på fredagskvällen fick ägarna Michael Broström och Eric Nordström ta emot priset som landets tredje bästa företag i kategorin Årets företagare i samband med en gala i Stockholms stadshus.

Företagarna lutar sig på ett flertal kriterier för att ett företag över huvud taget ska komma på tal som Årets företagare. Bland annat ska företaget "Visa prov på att vara extra kreativa och företagsam", "ha god lönsamhet" och "genom gott ledarskap, vara en god förebild och ambassadör för företagare".

Extra Evil passar in i alla kategorier.

Faktum är att företaget, som började i ett garage med det egna märket Dragon, i dag har sju anställda, 165 återförsäljare i Skandinavien och omsätter 18 miljoner kronor med ett mål på 50 miljoner kronor inom tre år.