Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Extra allt i "paradiset"

Det är dags för en ny säsong av "Paradise hotel". Tio festglada singlar checkar in på hotellet i Mexiko, och programledaren Malin Gramer lovar en dokusåpahöst med extra allt.

"Jag älskar sex, det är nog det jag värdesätter mest."

"Jag kommer att peppa fett mycket inne i huset, tro mig. Kolla på mig, snälla."

"Oftast räcker det att hon har ett bra arsle, du vet. Skit i ansiktet, bara fram med röven."

Citaten ovan är hämtade från TV3:s korta presentationer av deltagarna i den fjärde säsongen av "Paradise hotel", och ger en bild av vad de tio partysugna singlarna förväntar sig av sin tid i solens och kameralampornas sken på Mexikos Stillahavskust. Sex. Sex. Fest. Lite bad. Och så sex.

- Det är inte en lugn stund. De är inte speciellt pryda, konstaterar programledaren Malin Gramer med ett skratt.

Upplägget är ungefär detsamma som sist, men säsongen är längre. Den här gången spelade man in såpan under tio veckor, fyra veckor mer än sist. Det blir mer av allt, helt enkelt. 54 avsnitt av fest, intriger, svek, hångel, guppande täcken och tårar är vad som väntar. Den som gör allt det där bäst och håller sig kvar hela vägen till finalen har chans på en halv miljon kronor.

- Kidsen är skitsnygga, galna och väldigt roliga. De bjuder på sig själva, säger Malin Gramer, som garanterar att nya dokusåpastjärnor kommer att födas.

Förra säsongen fick ett omtalat slut, när Jesper Johansson snuvade Aina Lesse på vinstpengarna och lämnade "paradiset" 200 000 kronor rikare. Samir Badran och Paulina "Paow" Danielsson blev två av säsongens stora profiler.

- Jag var lite orolig innan vi skulle spela in den här säsongen, för den förra var en sådan dundersuccé. Hur skulle vi kunna toppa den? Men jag är inte det minsta orolig längre, berättar programledaren.

Den 18 augusti 22.00 i TV3 börjar festen, och den pågår fram till jul.

Therese Lindström/TT

therese.lindstrom@tt.se