Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Exotisk marknad vid thaipaviljongen i Utanede i helgen

/
  • Marie Lindström, Lit, avnjöt prima thaimassage i ett av stånden vid helgens thaimarknad i Utanede.
  • Frisören Tong bjöd på engagerad hårvård i sitt marknadsstånd. Många lät sina loclkar falla för honom.Mannen med ryggen mot kameran lämnade marknaden med indianfrilla.
  • Glenn Wadell, Timrå, gav Mats Olofsson, Östersund, vad han tålde vid den känna på-aktivitet i thaiboxning som erbjöds vid marknaden.– Mats visade prov på god kämpaglöd, recenserade Wadell efteråt.
  • Den thailändska marknaden i Utanede var en upplevelse utöver det vanliga. Foto: Ingvar Ericsson

Att säga att man förflyttades sisådär ett kvarts varv runt jorden i samband med marknaden i Utanede, söder om Bispgården, i helgen är ingen överdrift.

Annons

Den thailändska handelskulturen släpptes ut i snudd på full frihet och det doftade frityr och exotism och handlades på det thailändskt elegant lågmälda sättet.

Även om ett par svenskar ställt upp sina stånd på marknaden var det de thailändska knallarna som dominerade och som av publiktillströmningen att döma var de mest intressanta.

Förutom vanliga saluvaror, till mycket stor del ätbara ting, både grönt och animaliskt, utbjöds smycken, väskor, kläder, sidenblomster, kunde man i ett par stånd få riktig thaimassage.

För att inte nämna känna på-erbjudandet om match i riktig thaiboxning.

Ett par gladiatorer från Timrå hade engagerats och LT fick bevittna hur ett par personer högst frivilligt ställde sig till förfogande för att få sig ett rejält kok stryk.

Mer läsning

Annons