Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ewa Lagerman

/

Ewa Lagerman föddes 1963 i Östersund, dotter till Karl-Erik och Gunilla Danielsson och storasyster till Leif och Magnus.

Annons

Ewa gick sin skolutbildning i Östersund på Fagervallens skola, Österängsskolan och Wargentingymnasiet. Efter avslutad skoltid lockade reslusten Ewa ut i världen. Detta avslutades med ett och ett halvt år på kibbutz i Israel, som blev en spännande tid för både Ewa och oss.

Senare flyttade Ewa till Stockholm för studier och arbete. Där träffade hon sin älskade Bengt. Sonen Daniel föddes 1987. Ewa och Bengt gifte sig 1988 och flyttade därefter till Ascot i England där Bengt arbetade i tre år. Tillbaka i Stockholm föddes sonen Niklas 1991.

Efter en tid hemma hos barnen återupptog Ewa sina studier och läste till sjukgymnast på Karolinska institutet. Ewa arbetade en tid som sjukgymnast men kunde på grund av sviktande hälsa inte fortsätta i yrket.

Ewas stora intresse blev med tiden blommor. Hon odlade upp en underbar vacker trädgård med tusentals växter runt deras vackra villa i Täby. Ewa tyckte även mycket om att teckna och måla och har gjort många vackra tavlor. Hon delade gärna med sig av all den kunskap som hon hade, vilket är en tröst när hon nu inte finns kvar hos oss.

Ewa avled stilla i sitt hem den 17 december 2008, älskad och saknad av oss alla.

Mer läsning

Annons