Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ett världsögonblick i tiden

Tidningen New York Times inbjuder världens alla fotografer att visa ett ögonblick ur livet i en stor webbyggd mosaikplatta.

Tidningen New York Times inbjuder världens alla fotografer att visa ett ögonblick ur livet i en stor webbyggd mosaikplatta. Det färdiga verket visas därefter på New York Times hemsida.

Klockan 15:00 den andra maj gäller det att ha med sig kameran. Just då anordnar New York Times ett projekt för fotografer över hela världen. Alla som vill är välkomna att delta i projektet vare sig du är amatör eller proffsfotograf, fotar med en mobilkamera eller en storformatare.

Uppdraget är att fotografera ett valfritt motiv - New York Times tipsar om bland annat religion, lek, miljö, familj, arbete nöje, sociala problem, natur, konst och pengar - prick klockan 15:00 (glöm inte tidsskillnaden) och skicka in till projektet.

Bilderna som skickas in sätts ihop till en stor webbygd mosaikplatta som ska visa vad som hände världen över just vid den tidpunkten. Den visas därefter på New York Times hemsida och även på New York Times fotoblogg.
 
Läs mer om projektet på lens.blogs.nytimes.com.
 


/Lia Forsslund, praktikant

Kamera & Bild