Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ett år med Villaägarna

Villaägarna i Strömsund har nu fyllt ett år. Vid kalaset fick alla presenter.

Annons

Det har nu gått ett år sedan Sture Ejenstam tog initiativ till att starta en lokalförening av Villaägarna i Strömsund. Födelsedagen firade man med öppet hus på Lösvirkeshus, där alla deltagarna fick presenter:

– Vi hade ett gratis lotteri där alla fick pris, säger Sture Ejenstam. Priserna hade lokala företagare, och även några från Östersund, skänkt till oss, vilket vi är mycket tacksamma för.

Fyrtiofem medlemmar kom till träffen, vilket förstås är rekord. Villaägarnas regionchef Håkan Lindén från Sundsvall deltog och även Arne Eskilsson från Östersund. Medlemmarna fick experttips om färg och målningsteknik och Vuxenskolan, genom Veronica Borg, informerade om kurser som kan vara intressanta.

Simonssons bjöd på kaffe med bröd och Konsum på varmkorv. Naturligtvis fick man också fina rabatter på Lösvirkeshus varor.

Villaägarnas styrelse, Sture Ejenstam, Mariann Sundin och Arne Eskilsson, arbetar helt ideellt. De ser gärna att flera hjälper till och att flera kommer med:

– Vi omfattar hela kommunen, och alla är välkomna som medlemmar, säger Sture Ejenstam. Som medlem har man många förmåner både lokalt och centralt, till exempel får man gratis juridisk hjälp när det uppstår villaproblem.