Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Eto'o straffade Higuain

Annons
Real Madrids Gonzalo Higuain smällde in fyra bollar på 78 minuter.

Samuel Eto'o behövde bara 44 minuter för att göra samma jobb.
Det var Real Madrid hemma mot Malaga och Barcelona hemma mot Valladolid när den spanska ligans klubbgiganter var i farten sent på lördagskvällen.

Resultaten, om man så vill:

Gonzalo Higuain–Malaga 4–3.

Samuel Eto'o–Valladolid 4–0.

Två sanslösa individuella prestationer radades upp inom loppet av några timmar, först på Santiago Bernabeu för att sedan överträffas på Camp Nou.

På Bernabeu:

Två gånger kvitterade Higuain i första halvlek varpå saker och ting försämrades drastiskt när Sergio Ramos fick rött kort. Malaga utnyttjade situationen, gjorde 2–3 men på nytt klev Higuain in i handlingen och vände med två nya mål, det avgörande på en straffretur i 78:e minuten, till Real-seger.

Tre poäng som gav serieledning och lovade söndagens tidningsrubriker åt Gonzalo Higuain.

På Camp Nou:

Kameruanen Eto'o, han som i somras var på väg bort från Barcelona, slog till redan i tolfte minuten. Tre mål till i minuterna 31, 42 och 44 och han visste inte vart han skulle ta vägen av lycka efter karriärens målorgie.

Det var första gången Eto'o gjorde fyra mål i en match och han fick förstås stående ovationer när han byttes ut i 75:e minuten. Med 13 mål totalt leder han skytteligan.

Och Barcelona– som till slut vann med 6–0 (Eidur Gudjohnsen och Thierry Henry) – leder ligan, två poäng före Higuains Real Madrid.

Mer läsning

Annons