Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Esteteleverna ställer ut

Under tre dagar kan man beskåda esteteleverna verk på Galleri Katten. Ett trettiotal alster vilka visar stor kreativitet.

Elever från Hjalmar Strömerskolans estetprogram samt elever med foto som fritt tillval ställer ut sina alster på Galleri Katten.

Hos många av utställarna kan man se att de redan har skaffat en egen stil. Per Rubensson deltar med flera målningar och fotografier, vilka föranleder mig att fråga honom hur han mår egentligen. Alla konstverken är nämligen väldigt tilltalande, men lite otäcka.

– Jag mår bra. Det ska vara lite otäckt. Jag är en kulturell hybrid som målar och fotograferar men egentligen har musik som huvudintresse.

Anna Carlsson, Ronja Peterson, Sanna Hahlin och Alex Lindahl finns också på plats i galleriet och visar upp sina målningar.

Fia Jönsson som är bildlärare är väldigt nöjd med sina elever:

– De är jätteduktiga! Jag har världens roligaste arbete. Det är så fantastiskt att se hur eleverna utvecklas hela tiden.