Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Epost även i Ragunda

Annons

En fråga till politikerna i Ragunda kommun. Har ni upptäckt att det finns mejl?

Att jag frågar, är för att ni mera verkar föra diskussionen i media, istället för på era möten, dessutom så verkar det som om ni inte kan med era datorer, eller?

Jag funderar allvarligt på om ni vill ha nya invånare till kommunen, för, när man läser i tidningarna om allt från borttappade papper till industrilokaler, då kan man undra.

Den uppfattning man får är att de som styr kommunen är ett gäng clowner.

Ni kan inte hålla sams om budget, vilket papper eller ämnen som ska tas upp på era möten samt att efter klubbade beslut, inte vilja stå för det som beslutats, jo, det förekommer väldigt ofta.

Ingen vill ta beslut om sparåtgärder, eftersom det drabbar invånare på ett eller annat sätt och då istället så går man ut och skäller på varandra för det beslut som enhälligt alla politiker har tagit.

Ursäkta, men, jag börjar bli less på erat tjat i media. Nu får ni faktiskt ta och sansa er samt lära er att man kan skicka mejl till varandra samt till fullmäktige och inte behöver gå via media.

Till sist en önskan inför 2014:

Att politiker i Ragunda, håller debatten på sina möten och inte i media.

Uffe A